Els veïns i veïnes van debatre sobre temes diversos de ciutat per tal de nodrir el document de compromís electoral de la formació

L’Ateneu d’Entitats Pablo Picasso va acollir la jornada programàtica de Viladecans en Comú, en la qual una trentena de veïns i veïnes van participar aportant les seves idees i propostes per construir el programa electoral de la formació de cara els comicis de finals de maig. D’aquesta manera el partit apropa els valors i objectius a la ciutadania i aquesta millora les propostes inicials per Viladecans elaborades pel grup motor.

La jornada la va inaugurar la candidata a la l’alcaldia, Encarna García, la qual va agrair la presència i participació de les veïnes i els veïns i va expressar que «hem treballat durant molts anys a l’ajuntament i fora del consistori perquè hi hagi polítiques progressistes, verdes, feministes i transformadores al govern municipal. Les persones són el centre de la nostra l’acció política, no ho són els interessos econòmics, ni urbanístics, ni lingüístics, ni personals. Nosaltres som aquí gràcies als nostres veïns i veïnes, i fem política per a tots i cadascun de vosaltres.»

Les persones es van distribuir en quatre grups de debat, que van ser:

  • Grup 1: Promoció econòmica, mobilitat, serveis socials, inclusió i habitatge
  • Grup 2: Bon govern, participació ciutadana, comunicació, transparència i societat de la informació, solidaritat
  • Grup 3: Salut, educació, esports, feminisme, igualtat, dinamització de la gent gran
  • Grup 4: Medi ambient, protecció dels animals, territori, cultura, patrimoni i joventut

Si voleu participar en algun d’aquests temes i fer les vostres aportacions, les podeu fer arribar a l’apartat Participa del nostre web.

De la mateixa manera, si us engresca el projecte de Viladecans en Comú, us convidem a que us hi sumeu! Poseu-vos en contacte amb nosaltes.

Please follow and like us: