Centenars de veïns i veïnes s’acosten a l’estand de Viladecans En Comú per interessar-se per les propostes de la candidatura que encapçala Encarni García

La tradicional Fira de Sant Isidre que s’ha celebrat el passat cap de setmana ha suposat el tret de sortida de la campanya electoral per les eleccions del 26 de maig. La formació de Viladecans En Comú hi va ser present durant els dos dies amb un estand informatiu on s’hi van acostar centenars de veïnes i veïns.

Moltes persones es van interessar per la nova marca, que mai abans havia concorregut a unes eleccions, i es van interessar sobretot per les propostes en matèria de serveis socials, habitatge i mobilitat. La candidata a alcaldessa, Encarni García, ha explicat que «és molt important donar a conèixer Viladecans En Comú, que la gent vegi que som els hereus d’ICV i EUiA, que tenim molts anys d’experiència i bona gestió a l’esquena, i que ara tenim una proposta renovada per impulsar la ciutat i oferir millors polítiques pels nostres veïns i veïnes».

A l’estand es van repartir fulletons informatius, enganxines i xapes, i també es comptava amb una màquina per a fer crispetes que va cridar molt l’atenció. Les veïnes i veïns van poder conèixer de primera mà als membres de la candidatura i es van poder fer una fotografia amb un divertit photocall inspirat amb el “We Can Do It!” del creatiu nordamericà J. Howard Miller.

L’agenda d’actes de Viladecans En Comú està ben carregat, no us perdeu res! Podeu subscriure-us als canals informatius de Whastapp o Telegram per estar al dia!

Please follow and like us: