Connecta’t!

Vols rebre informació del que fa Viladecans en Comú? Subscriu-te al al nostre butlletí i rebràs al teu e-mail informació periòdica del que fem 

➡ Emplena aquest formulari donant conformitat expressa per rebre informació de Viladecans en Comú.

➡ Aquest formulari és propietat de Viladecans en Comú, així com la responsabilitat i el tractament de les dades dipositades. Aquestes dades personals se sol·liciten per a poder gestionar-les en compliment de la legislació vigent (RGPD (UE) 2016/679) i així poder emetre informació, convocatòries i altres difusions des de l’organització.

Consentiment

13 + 4 =

WhatsApp

Vols rebre informació de Viladecans en Comú per mitjà de notificacions al teu telèfon mòbil via Whatsapp? Apunta’t al nostre canal de WhatsApp i estaràs informat al moment.

 

Telegram

Vols rebre informació de Viladecans en Comú per mitjà de notificacions al teu telèfon mòbil via Telegram? Suscriu-te al canal de Viladecans en Comú i estaràs informat al moment.

 

Xarxes Socials

Ens podeu seguir a les xarxes socials Facebook, TwitterInstagram i YouTube.

Participa!

Si vols fer-nos arribar les teves propostes, suggeriments o també els teus dubtes o queixes pots enviar-nos un correu electrònic a info@viladecansencomu.cat o a través del formulari que trobaràs a través del següent enllaç.

Inscriu-te!

Entra, registra’t i participa en la construcció de la Viladecans del futur.
El seguent enllaç et portarà a la web de Catalunya en Comú