Qui som

Som gent de Viladecans, un equip connectat a la realitat més quotidiana del nostre poble, que participa en les seves entitats, en els barris, en les escoles, en els  moviments i  plataformes de  defensa de la sanitat, de l’ensenyament  i de les pensions.

Som un equip que combina experiència política i renovació. Som un equip que comparteix valors basats en la justícia social, la honestedat, la  diversitat i la sostenibilitat ambiental. Som un equip feminista, compromès en la lluita pels drets de les dones i les llibertats sexuals. Som un equip convençut que l’educació i la cultura són la palanca fonamental del canvi que la nostra ciutat necessita.

Som un equip preparat per governar Viladecans.

Estem convençudes que el canvi que necessita el nostre Ajuntament ha de venir de la mà de forces  com Viladecans en Comú amb sensibilitats i maneres de fer  que situen les persones i el bé comú en el centre  de  l’acció política. Plantegem un projecte de canvi i de transformació  local,  participatiu i  amb voluntat de representar la  majoria per fer de Viladecans una ciutat integradora amb un ajuntament al servei de les persones  que  promogui  la igualtat d’oportunitats entre els ciutadans. Que aposti  per una  economia social i solidaria i per un nou model de transició energètica  més sostenible econòmicament  ambientalment  i socialment.

 

Vols sumar-te al nostre projecte?