Grup motor

Encarna García Jiménez

Encarna García Jiménez

Tècnica de prevenció de residus. Ceramista. Estudiant de Psicologia. En l’àmbit de l’acció política, sóc responsable d’organització d’ICV a Viladecans i membre del Consell Nacional d’ICV. Regidora des del 2011 fins al 2015. Durante la legislatura 2015-2019, va ser portaveu del Grup Municipal ICV-EUiA, Tinenta d’Alcalde de Medi Ambient i Regidora de Cultura i Patrimoni a l’Ajuntament de Viladecans. Actualment és regidora de Viladecans en Comú a l’Ajuntament de Viladecans.

Més detalls

Membre  de les Joventuts Comunistes als anys 70 i del PSUC. Delegada de CCOO en diferents etapes laborals i membre de l’executiva del sector a la comarca. Vaig ser Portaveu de la Plataforma en defensa del barri antic i de la Plataforma No a la Guerra. Vaig exercir de presidenta del grup Tres Torres per a la defensa del patrimoni local. Actualment, sóc membre de SOS Racisme.

Lluís Rovira Adalid

Lluís Rovira Adalid

Barri Poblat Roca. Membre de la plataforma antifeixista Gavà-Viladecans.

De família humil i treballadora, militant comunista des dels 14 anys, vaig iniciar-me en la lluita dins del moviment estudiantil AEP. Això em va despertar la curiositat per la política i per saber com funcionen les institucions i vaig optar per estudiar Ciència Política. D’altra banda, en l’àmbit laboral he pogut compartir lluites sindicals amb bones i bons companys, dels quals he après molt.

Més detalls

Ara em trobo il·lusionat per emprendre aquest nou projecte, que aglutini a la gent progressista i d’esquerres que vulgui fer de Viladecans una ciutat més oberta a les persones i capaç de reaccionar a les necessitats del poble.

Maruja Louzao Alonso

Maruja Louzao Alonso

Jubilada. Fui autónoma durante 37 años regentando una mercería. Comprometida con la Asociación de Vecinos de mi barrio, Can Palmer, de la que soy vocal de Sanidad. Fundadora e impulsora de la Plataforma en Defensa del Hospital de Viladecans.

Més detalls

Actualmente, también formo parte de la Marea Pensionista y soy militante de ICV y de Dones amb Iniciativa.

Daniel Gutiérrez Salgado

Daniel Gutiérrez Salgado

Metal·lúrgic. Vaig treballar a l’empresa Telesco de la qual vaig ser president del Comitè d’Empresa i Secretari General de la Zona Mar, des del 1978 fins al 1989. He estat líder comarcal de CCOO al Baix Llobregat des dels anys 80 fins al 2014 i responsable de mobilitat al Baix Llobregat i a la Intercomarcal per aquest sindicat.

Més detalls

Vaig ser candidat a l’Alcaldia pel Partit dels Comunistes de Catalunya a Viladecans el 1987. He estat coordinador local, membre del Consell Nacional i dirigent comarcal d’ EUiA durant els últims 15 anys. Actualment, sóc regidor de Serveis Socials, Inclusió i Medi Natural a l’Ajuntament de Viladecans per ICV-EUiA.

Idoia Baixench Rodríguez

Idoia Baixench Rodríguez

Biòloga. Vinculada als moviments estudiantils des de primària fins a la Universitat, vaig presidir la primera Federació d’ Associacions d’Estudiants de Viladecans. Activista d’Amnistia Internacional a la comarca, sòcia de nombroses ONGs i amant de la natura. Vaig treballar en un laboratori farmacèutic i sóc jutge d’atletisme a escala estatal. 

 

Més detalls

Sóc presidenta de l’Agrupament Coral la Lira i membre de la Colla del Mamut. Mare de l’Aina i la Gemma. Sóc representant de mares i pares al Consell Escolar de l’Escola Doctor Trueta. Vaig ser coordinadora comarcal d’EUiA des del 2006 fins al 2013 i regidora des del 2007 fins al 2015, representant ICV-EUiA. Sóc membre del Consell Nacional d’EUiA des del 2004. Actualment, formo part de les llistes d’interinatge del professorat de secundària en excedència i treballo d’Assessora en polítiques públiques per ICV-EUiA a l’Ajuntament de Viladecans.

Anna Montfort Heras

Anna Montfort Heras

Sóc diplomada en Professorat d’Educació General Bàsica (especialitat en Llengua Espanyola i Idiomes Moderns) i en Estudis de la Dona i Polítiques d’Igualtat d’Oportunitats (Madrid-Federación de Mujeres Progresistas).

Més detalls

Regidora de la Dona a Viladecans, vicepresidenta de la Federació de Dones per la Igualtat del Baix Llobregat, i fundadora de l’entitat adjunta a la Federació de Dones per la Igualtat de Catalunya. Sindicada a la UGT des del 1977; militant d’ICV des del 2006 i, actualment, inscrita a Catalunya en Comú.

Sindicada a la UGT (1977).
Militant de ICV ( 2006), actualment Als Comuns.

Juan Monzón Viedma

Juan Monzón Viedma

Barri de Sales.

Col·laboro des del nostre municipi a què Catalunya en Comú sigui un espai polític plural i il·lusionador, on càpiguen totes les persones que volen avançar cap a un nou model econòmic i social que estigui realment al servei de les necessitats col·lectives.

Més detalls

He viscut a diferents ciutats espanyoles i també a l’estranger (Austràlia). Sóc membre d’ONGs i fundacions internacionals relacionades amb la cooperació al desenvolupament i la lluita contra les desigualtats. Treballo des de fa més de 10 anys en comunicació corporativa per a empreses i institucions locals, nacionals i internacionals.

Entenc la política com un compromís amb la societat  que comença per implicar-se en el territori on vius. Considero que ara és el moment de fer un pas endavant des de la reflexió personal cap a la participació directa en una formació política. Crec fermament que Catalunya en Comú és una eina útil per a millorar les condicions de vida de la gent, des dels nostres barris fins a les institucions europees.

Vanessa Rodríguez Fornós

Vanessa Rodríguez Fornós

Barri de Sales.

Historiadora i treballadora d’una biblioteca pública des de l’any 2004. Entenc l’accés al coneixement i a la cultura com un dret universal que ha de permetre el desenvolupament personal de tota la ciutadania. Visc a Viladecans des de fa 10 anys i m’interessa contribuir a un canvi de paradigma social, més just i menys desigual.

Més detalls

Col·laboro en un projecte d’alfabetització en una aldea rural de Senegal. Sòcia d’OXFAM Intermón. Castellera. Sóc inscrita de Catalunya en Comú.