Comissió Executiva

Encarna García Jiménez

Encarna García Jiménez

Tècnica de prevenció de residus, ceramista i estudiant de Psicologia. És veïna de Mas Ratés. Va ser responsable d’organització d’Iniciativa per Catalunya-Verds, membre del seu Consell Nacional i regidora municipal per ICV-EUiA des del 2011. En l’actualitat, és Tinenta d’Alcaldia de Medi Ambient i Sostenibilitat i regidora per Viladecans en Comú. 

Més detalls

Membre  de les Joventuts Comunistes als anys 70 i del PSUC. Delegada de CCOO en diferents etapes laborals i membre de l’executiva del sector a la comarca. Vaig ser Portaveu de la Plataforma en defensa del barri antic i de la Plataforma No a la Guerra. Vaig exercir de presidenta del grup Tres Torres per a la defensa del patrimoni local. Actualment, sóc membre de SOS Racisme.

Lluís Rovira Adalid

Lluís Rovira Adalid

Veí del barri Antic. Militant comunista des dels 14 anys, va iniciar-se en l’acció política dins del moviment estudiantil AEP. Això li va despertar la curiositat per la política i per saber com funcionen les institucions fet que el va portar a estudiar Ciència Política. En l’àmbit laboral, ha participat en diverses lluites sindicals.

Més detalls

Estic il·lusionat amb aquest nou projecte de Viladecans en Comú, que vol aglutinar a la gent progressista i d’esquerres que vulgui fer de Viladecans una ciutat més oberta a les persones i capaç de reaccionar a les necessitats del poble.

Maruja Louzao Alonso

Maruja Louzao Alonso

Actualment jubilada, va ser autònoma durant 37 anys, regentant una merceria. Molt compromesa amb l’Associació de Veïns del seu barri, Can Palmer, de la qual és vocal de Sanitat. Fou fundadora i impulsora de la Plataforma en Defensa de l’Hospital de Viladecans.

Més detalls

En l’actualitat, formo part de la Marea Pensionista i de Dones amb Iniciativa. Vaig ser militant d’ICV fins a la seva dissolució.

Mercè Solé Tey

Mercè Solé Tey

Filòloga i treballadora social. És veïna del barri Antic. Sindicalista (CCOO) i cristiana. Membre de la redacció de les revistes Viladecans Punt de Trobada i L’Agulla. Col·labora amb l’Associació de Familiars de Caviga i va participar molt activament en la fundació de la Colla del Mamut. Va ser militant d’ICV i ara és inscrita de Catalunya en Comú.

Més detalls

M’he embolicat en la vida política perquè crec que la vida dels qui el capitalisme deixa al marge mereix ser el centre de la nostra atenció. Per pensar junts, per fer propostes viables, perquè tothom pugui viure dignament, en justícia, en plenitud i en llibertat. Estic convençuda que de la perifèria en sortirà la transformació més gran. Encara que nosaltres siguem molt petits.

Idoia Baixench Rodríguez

Idoia Baixench Rodríguez

Biòloga i professora d’Educació Secundària. És veïna del Barri Antic. Vinculada als moviments estudiantils des de primària fins a la Universitat, va presidir la primera Federació d’Associacions d’Estudiants de Viladecans. Activista d’Amnistia Internacional a la comarca, sòcia de nombroses ONGs i amant de la natura. 

Més detalls

Sóc presidenta de l’Agrupament Coral la Lira i membre de la Colla del Mamut. Mare de l’Aina i la Gemma. Sóc representant de mares i pares al Consell Escolar de l’Escola Doctor Trueta. Vaig ser coordinadora comarcal d’EUiA des del 2006 fins al 2013 i regidora des del 2007 fins al 2015, representant ICV-EUiA. Sóc membre del Consell Nacional d’EUiA des del 2004.

Anna Montfort Heras

Anna Montfort Heras

Diplomada en Professorat d’Educació General Bàsica i en Estudis de la Dona i Polítiques d’Igualtat d’Oportunitats. Va ser regidora de la Dona a Viladecans i vicepresidenta de la Federació de Dones per la Igualtat del Baix Llobregat. És veïna de Can Palmer.

Més detalls

Sindicada a la UGT des del 1977; militant d’ICV des del 2006 i, actualment, inscrita a Catalunya en Comú.

Juan Monzón Viedma

Juan Monzón Viedma

Periodista i veí del barri de Sales. Ha viscut a diferents ciutats espanyoles i també a l’estranger. És activista d’OXFAM Intermón i membre d’altres ONG i fundacions internacionals relacionades amb la cooperació i la lluita contra les desigualtats. Treballa en comunicació corporativa per a empreses i institucions locals, nacionals i internacionals.

Més detalls

Entenc la política com un compromís amb la societat que comença per implicar-te en el territori on vius. Crec fermament que Catalunya en Comú és una eina útil per a millorar les condicions de vida de la gent, des dels nostres barris fins a les institucions europees.

Vanessa Rodríguez Fornós

Vanessa Rodríguez Fornós

Historiadora i treballadora d’una biblioteca pública des de l’any 2004. Veïna del barri de Sales des de fa 10 anys. Col·labora en un projecte d’alfabetització en una aldea rural de Senegal i és sòcia d’OXFAM Intermón. Castellera. És inscrita de Catalunya en Comú

Més detalls

Entenc l’accés al coneixement i a la cultura com un dret universal que ha de permetre el desenvolupament personal de tota la ciutadania.  M’interessa contribuir a un canvi de paradigma social, més just i menys desigual.