Desenes de persones s’han acostat a la carpa instal·lada a la plaça Constitució per conèixer les propostes de la formació

Continuen els actes a peu de carrer de Viladecans En Comú, amb la voluntat d’acostar-se al conjunt de la població i fer arribar els objectius i propostes de la nova formació. En aquesta ocasió el barri de La Montserratina ha acollit un vermut reivindicatiu on les veïnes han pogut parlar amb la candidata a l’alcaldia, Encarni García, i conèixer a la resta de l’equip de Viladecans En Comú.

«Nosaltres som veïns i veïnes de Viladecans, i als carrers i places és on ens agrada ser, al costat de la gent. Tenim com a principal objectiu posar les persones al centre de les polítiques públiques, i és en aquestes ocasions quan aconseguim ser propers, transparents i conèixer de primera mà les inquietuds de les nostres veïnes i veïns», ha explicat Encarni García.

La carpa que la formació ha instal·lat a la plaça Constitució ha estat força concorreguda, amb gent signant per aconseguir que tots els trens parin a l’estació de Viladecans i agafant informació sobre els compromisos que Viladecans En Com el proper diumenge 24 de febrer a les 11h. nt per aconeguir nts i conobjectiu posar al centre de ta de grans mobilitzacions socú adoptarà si guanya les eleccions.

El següent acte previst és la Replantada a Sant Ramon, que serà el proper diumenge 24 de febrer a les 11h.

Please follow and like us: